Service

Vår glassmesteravdeling tilfredsstiller det daglige behov for servicearbeid som utskifting av punkterte glass, tilskjæring av enkelt-, laminert- eller ornament-glass, speil og plast. I tillegg er vi behjelpelig med å finne løsninger til bad og kjøkken i herdet glass. Dette tilpasses individuelle ønsker og behov. Vi vil alltid strekke oss langt for å nå dine forventninger.

NB! Det er viktig å lese teknisk informasjon om de ulike glass og bruksområder.

Klikk her

Rekkverk

Forskjellige alternativer for utforming kan utarbeides etter ønsker og behov. Det er spesielle krav til glass som skal brukes i slike løsninger, ta kontakt for forslag og pris.

Kontakt oss

Isolerglass

Glass er et organisk materiale og avgir ingen giftige kjemiske forbindelser under nedbrytningen. Som bygningsmateriale gir glass en rekke miljømessige fordeler. Dagens glass isolerer svært godt, og det finnes mange muligheter etter de forskjellige behov. I tillegg til sin isolasjonsverdi, kan glass også beskytte mot solvarme og støy, mens dagslyset slipper inn. På grunn av svært godt isolerte glass, er det under spesielle værforhold fare for utvendig dugg og rim på glasset på gitte tidspunkt. Glass kan også beskytte mot ytre farer som innbrudd og brann. Spør oss gjerne om tips og råd!

NB! Det er viktig å lese teknisk informasjon om de ulike glass og bruksområder.

Klikk her

Sky-frame

Dette er arkitektens favoritt. En meget stilig og eksklusiv løsning for den bevisste. Vi forhandler Sky-Frame i Midt Norge. For sør- og østlandet besøk kringsjaa.no.

Sky-Frame.comKringsjaa Norge AS

Interiørglass

Det er blitt mer og mer populært med glass til innvendig bruk. Spesielt som glass over kjøkkenbenk, som kan være svært så dekorativt. Det er mange muligheter når det gjelder utforming og innfesting. Vi anbefaler at slikt glass herdebehandles, og må derfor bestilles etter mål. Spør oss gjerne om tips og råd.

Glass i rekkverk til trapp kan fint settes inn i eksisterende trekonstruksjon. Det er også mulig å velge et glassrekkverk med stål. Mange fine løsninger etter forskjellige ønsker og behov.

Når en kommer til baderom, kan vi levere dusjdører og skillevegger etter mål. Dette gjelder også speil i ulike mål og fasonger. Ta kontakt, så gir vi deg et tilbud.

Herdet glassplate foran peis eller ovn. Dette fås i standard mål hos de fleste byggevarehus. Hos oss kan det bestilles etter mål og således tilpasses alle ønsker.

Kontakt oss

Vinterhage

Vinterhager er et alternativ som kan være forlokkende her oppe i nord. Lyset og naturen kommer inn, men været holdes ute. Vi skreddersyr løsninger på bakgrunn av Schüco sitt profilsystem.

Schüco.com