Daaland 40 år

I 2020 er det 40 år siden R. Daaland as etablerte seg i Fossegrenda. Vi gleder oss over å ha med medarbeidere og ledsagere på en felles markering i helga. Vi går for nye spennende år videre og takker til alle tidligere medarbeidere og samarbeidspartnere som har vært med oss i alle disse årene!


Dekton fasade fra Cosentino

Vi har i dag inngått samarbeidsavtale med Cosentino . Se nærmere på http://www.cosentino.com/dekton

 

 

 

 


Kjøpmannsgata Ung Kunst

For Veidekke Entreprenør as skal vi prosjektere, levere og montere løsninger i aluminium og glass for dette spennende prosjektet kalt K.U.K. i Kjøpmannsgata 36-38.


Domus Oppdal

Vi har nå kommet i gang med et nytt, stort prosjekt for Ruta Entreprenør as. På Oppdal skal Domus senteret utvides og oppgraderes. Glasstak, fasader, vindu og inngangsparti er første del før innvendige arbeider skal utføres.


Stjørdal Helsehus

Vi er godt i gang på Stjørdal Helsehus, en jobb for Veidekke as. Glasset på taket er nå på plass før videre fortsettelse utover våren.


Flere nye medarbeidere på plass

I 2020 skal vi ansette flere medarbeidere og vi har allerede gleden av å ønske velkommen til 3 nye som har startet opp nå i februar!
Nye navn hos oss er Vidar Haugnes, Svein Inge Koren og Andreas Kjøsnes. De skal gjennom opplæring og videre ut på bygg blant våre mange kunder.

VELKOMMEN!


Nytt sikkerhetsbygg på Østmarka

NCC bygger nytt sikkerhetsbygg for St. Olavs hospital. Det er et helt nytt bygg for divisjon psykisk helsevern, og samspillsfasen har pågått lenge.
Vi har nå fått oppdraget med levering og montering av løsninger i aluminium og glass etter å ha vært med på planlegging i flere måneder.

Det er for oss en stor og viktig jobb som underentreprenør for NCC Norge. Totalt vil bygget blir på knappe 7 000 m2 med store utearealer.


Ny medarbeider

Vi har søkt og funnet en ny medarbeider, Vidar Haugnes, 37 år og bosatt på Fannrem. Han starter opp hos oss 10. februar, noe vi ser frem til.


GOD JUL OG GODT NYTTÅR

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig GOD JUL og en fin julefeiring.
Vårt kontor holder stengt fram til torsdag 2. januar 2020.
Inntil videre ønsker vi også alle et Godt Nyttår! Ser fram til fortsettelsen i 2020