ALO Sluppen

Etter lang ventetid starter jobben med et nytt og spennende prosjekt for oss. For Kjeldsberg Eiendom as og totalentreprenør Veidekke skal vi være med på byggingen av det nye ALO bygget som skal bygges sammen med eksisterende bygningsmasse med en glassbro. Det vil bli et nytt, attraktivt kontorbygg på Sluppen. Totalt ca 1700 m2 fordelt over 7 etasjer med fokus på bærekraft i den nye bydelen for innovasjon og nytenking.

 


K-U-K

Et spennende prosjekt med helt spesielle løsninger og høye krav til kvalitet og utførelse. Vi kan stolt presentere noen bilder fra prosjektet vi har gjennomført for Veidekke Entreprenør as og byggherre Killi Olsen. Det er prosjektert, produsert og montert inngangsparti, innvendig dører, vindu, tak, rekkverk og automatikk. Dette er et unikt sted som etter hvert fylles med kunst. Noen bilder viser dagens situasjon (klikk x 2 på bildene for å forstørre):


Olavskvartalet

Olavskvatalet skal nå bygges om! Det har vært vært en årelang prosess som nå er påstartet. Nye inngrep fasader og inngangsparti mot Olav Tryggvasson skal oppgraderes. Vi har i oppdrag fra Byggrådgiveren as fått tildelt jobben med glass og aluminiumsarbeidene. Demontering av eksisterende har startet...


Tiller vgs

Vi har nå signert kontrakt for jobben som totalunderentreprenør for HENT as for aluminiums- og glassarbeider under restaurering og nybygging for byggherre Trøndelag fylkeskommune. Over 18 000 m2 skal stå ferdig til skolestart i 2022.


City Lade

En ombygging til et mer komplett kjøpesenter ble mulig når OBS! bygg flyttet til Leangen. Over 2000 m2 skal renoveres.
Vi har fått oppdraget med levering og montering av nye fasader, nytt inngangsparti og innvendige tilpasninger fra Consto Midt-Norge as.

 


Påsken 2021

Vi holder kontoret stengt i påsken og er på plass igjen tirsdag 6. April. Viser til siden for kontakt om du ønsker å sende en henvendelse.

Ønsker kunder og andre samarbeidspartnere god påske!


Sikkerhetsbygg Østmarka (SBØ)

For totalentreprenør NCC og byggherre Sykehusbygg HF har vi levert og montert fasader, glassgårder, tak og inngangsparti i aluminium og glass. Dette har vært et stort prosjekt med budsjett ramme på nære 400 MNOK. Det har vært en fornøyelse å jobbe med byggeplass mannskap fra NCC og vi gratulerer St Olavs Hospital med et flunkende nytt bygg.


Vikhammer stasjon

Nytt stasjonsbygg med mye glass er under produksjon. Viser noen glimt fra montering i uke 7.


Daaland 40 år

I 2020 er det 40 år siden R. Daaland as etablerte seg i Fossegrenda. Vi gleder oss over å ha med medarbeidere og ledsagere på en felles markering i helga. Vi går for nye spennende år videre og takker til alle tidligere medarbeidere og samarbeidspartnere som har vært med oss i alle disse årene!


Dekton fasade fra Cosentino

Vi har i dag inngått samarbeidsavtale med Cosentino . Se nærmere på http://www.cosentino.com/dekton