Signaturhagen - Stjørdal

En oppdatering fra komplett vinterhage til Signaturhagen i Stjørdal på oppdrag for Veidekke Entreprenør as.


Påsken 2024

Vi holder kontoret stengt i uke 13 og ønsker alle en god påske.


SINTEF Horizon

Vi er endelig i gang med oppstart på SINTEF Horizon for Veidekke Entreprenør. En stor og spennende jobb som vil gå i hele 2024

 

Illustrasjonsfoto: PKA Arkitektkontor


Lykkegården

Ny toppetasje på Bunnpris i Munkegata.


Nardo Bil

Nardo Bil får nytt bygg på Steinkjer, og vi har fått jobb med levering og montering av glass- og aluminiumsfasader av totalentreprenør
Grande Entreprenør as. Vi starter på bygg allerede i oktober og bilanlegget skal stå klart våren 2023.


VI SØKER FLERE MEDARBEIDERE

Med en god ordrereserve og mange spennende prosjekter på gang ser vi behov for å styrke oss med flere medarbeidere. Ønsker du å arbeide som utemontør? Har du er faring fra faget vil du være ettertraktet. Vi søker etter flere montører, ikke nøl med å ta kontakt.

Lærling? Har du lyst til å ta et særløpsfag og få fagbrev i glassfaget har vi mulighet til å følge deg på vegen med lønn under hele lærlingeløpet, og vil gi god oppfølging av dyktige fagarbeidere.

I tillegg ønsker vi å styrke stokken med en ung, nysgjerrig ingeniør med ønsker om en karriere i Daaland. Selv som nyutdannet og uten arbeidserfaring kan du finne din plass sammen med oss. En prosjektingeniør arbeider bl. a med anbudsregning, innkjøp, salg og prosjektoppfølging. Frister det med den utfordringen?

For ytterligere informasjon, ta personlig kontakt, send oss en epost, eller ring en av oss for eventuelle spørsmål.


ALO Sluppen

Etter lang ventetid starter jobben med et nytt og spennende prosjekt for oss. For Kjeldsberg Eiendom as og totalentreprenør Veidekke skal vi være med på byggingen av det nye ALO bygget som skal bygges sammen med eksisterende bygningsmasse med en glassbro. Det vil bli et nytt, attraktivt kontorbygg på Sluppen. Totalt ca 1700 m2 fordelt over 7 etasjer med fokus på bærekraft i den nye bydelen for innovasjon og nytenking.

 


K-U-K

Et spennende prosjekt med helt spesielle løsninger og høye krav til kvalitet og utførelse. Vi kan stolt presentere noen bilder fra prosjektet vi har gjennomført for Veidekke Entreprenør as og byggherre Killi Olsen. Det er prosjektert, produsert og montert inngangsparti, innvendig dører, vindu, tak, rekkverk og automatikk. Dette er et unikt sted som etter hvert fylles med kunst. Noen bilder viser dagens situasjon (klikk x 2 på bildene for å forstørre):


Olavskvartalet

Olavskvatalet skal nå bygges om! Det har vært vært en årelang prosess som nå er påstartet. Nye inngrep fasader og inngangsparti mot Olav Tryggvasson skal oppgraderes. Vi har i oppdrag fra Byggrådgiveren as fått tildelt jobben med glass og aluminiumsarbeidene. Demontering av eksisterende har startet...